KÖBE

kobe_csalad

A Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, nem életbiztosítója. A szervezetet 1996-ban alapította a legnagyobb hazai fuvarozói szövetség (FUVOSZ) és tagszervezetei, magánszemélyek, továbbá egyéb fuvarozáshoz kötődő szervezetek.Az alapítás óta eltelt több mint 18 év során a non-profit szervezeti forma alapvetően meghatározta a KÖBE működését, amely ezáltal a tagok biztosítási igényeit mindig a lehető legkedvezőbb feltételek mellett igyekezett kielégíteni.

Szolgáltatásaink

Lakossági ügyfeleink számára személyes igényekre szabott biztosítási megoldásokat kínálunk, legyen szó otthon (Easy, Otthon), jármű (Kötelező gépjárműfelelősség, CASCO és önrész biztosítás, Defekt és kátyúkár biztosítás, KÁF, FÁF, taxi) vagy épp egyedi élethelyzetek (Felvételi biztosítás) biztosításáról.
Számos biztosítási lehetőség áll vállalati ügyfeleink rendelkezésére is, akik a széleskörű egyedi és flotta járműbiztosításokon túlmenően csoportos személybiztosításokat is köthetnek nálunk – akár állandó jelleggel, akár csak egy-egy rendezvényhez, eseményhez kötődően.

kobedijszamito

 

További módozati információkért, valamint ingyenes díjszámítási lehetőségekért kérjük látogasson el a Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület weboldalára, vagy keresse fel irodánkat:

3300 Eger Csiky Sándor utca 32.

 


Nagyobb térképre váltás