Archive for felhívás

GINOP pályázatok ütemterve

A Magyar Kormány a 1173/2015. (III. 24.) Kormány határozatban megállapította és nyilvánosságra hozta a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a GINOP 2015. évre szóló fejlesztési keretét, amelynek következtében ismerté vált az idei éves pályázati felhívások megnevezése, a várható megjelenés ideje és azok keretösszege.

Bővebben

Péntekig jelenteni kell a számlázó programokat !

Aki számlázó programot használ – és továbbra is szeretné azt használni – annak november 15-ig be kell jelentenie az adóhatóságnak a programmal kapcsolatos számos részletet, adatot.

A 2014. július 1-jén hatályba lépett új rendelet újrafogalmazta a számlázó-programokkal szembeni követelményeket, ami alapján 2014. október 1-jétől november 15-ig az adóalanyok kötelesek az általuk használt, vagy a már használatból kivont számlázó-programot, illetve online számlázó rendszer(eke)t a NAV felé az erre rendszeresített nyomtatványon bejelenteni. Bővebben

Kiadó, bérelhető helyiségeink

Az elmúlt napokban kiadóvá vált  Csiky Sándor utcai székházunk alsó szintjén található három, 56 négyzetméter összterülettel rendelkező helyiség.

Érdeklődését a megadott elérhetőségek bármelyikén szívesen fogadjuk.

Fejlessze tudását és növelje forgalmát

 

cart_boy

Egy szolgáltatás, termék értékesítésénél sok kérdés merülhet fel bennünk.

Hogy fognak fogadni a vevők? Szeretik-e ezt a terméket majd? Hogy kell megértetni-érvelni-rábeszélni az embereket a velem való üzletelésre? Megfelelek én? Tudok ezzel eleget keresni? Tudom-e növelni az értékesítésem? Hogy alakítsam ki, hogy bízzanak bennem, stb? Hogyan kezeljem a vevők kifogásait?

Ha az értékesítők bizonytalanok, magabiztosságuk megingatható, akkor azt a vevők megérzik, és nem vesznek tőlük semmit.

Ezeket a kérdéseket természetesen ösztönösen is lehet kezelni, azonban sok problémát meg lehet előzni jó felkészüléssel, célzott tanulással.

read

Fejlessze tudását az Eger és Vidéke Ipartestület támogatásával,
50%-os kedvezménnyel.

Bővebben

Mire figyeljünk a számlázó programok bejelentésénél?

Közeledik november 15-e, a számlázó programok bejelentésének a legtöbb adózót érintő határideje. Bár a bejelentés szabályai első látásra talán egyszerűnek tűnnek, mégis a gyakorlati életben felmerülő esetek több kérdést is felvetnek, melyekre érdemes figyelemmel lenni majd a nyomtatvány kitöltése során. A BDO Magyarország írásban a számlázó programok bejelentésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat foglalja össze.

Bővebben

Mai határidő: környezetterhelési díj

Öko-adó bevallási és befizetési kötelezettség határideje 2014. szeptember 30. Már akár egy irodaház fűtésére használt nagy teljesítményű kazán után is keletkezhet környezetterhelési díj-fizetési kötelezettség.

Bővebben

Országos Vásárnaptár – 2014. szeptember

Országos Vásárnaptár – 2014. szeptember

havi országos állat-, kirakodó-, régiség- és autóvásárok, nagyvásárok, búcsúk

Szeptember 1. hétfő

Csurgó − országos kirakodóvásár

Bővebben

NAV – Tájékoztatás üzemszünetről

Tájékoztatunk minden kedves felhasználót, hogy adatbázis karbantartás miatt 2014. augusztus 22. 14:00 órától előreláthatólag 2014. augusztus 24. 20:00 óráig előre tervezett, teljes üzemszüneti eljárás kerül bevezetésre valamennyi adó- és vámszakmai informatikai alkalmazás tekintetében, mely érinti a teljes elektronikus ügyféloldali kommunikációt, valamint a vámhivatali feldolgozásokat is.

Az üzemszünet ideje alatt az ügyfeleknek a részükre korábban kiadott üzemszüneti tájékoztatókban foglaltak alapján kell eljárni. Az üzemszüneti tájékoztatók elérhetőségei:

– Árutovábbítási vámeljárás (http://nav.gov.hu/nav/vam/vaminformaciok)

– Jövedéki Árumozgás Ellenőrző Rendszer (EMCS) (http://nav.gov.hu/nav/ado/jovedeki_ado/emcs)

– Belépési/Kilépési gyűjtő vámáru-nyilatkozat (http://nav.gov.hu/nav/vam/vaminformaciok)

– Kiviteli vámeljárás (http://nav.gov.hu/nav/vam/vaminformaciok)

Az üzemszüneti eljárásról, illetve annak későbbi visszavonásáról valamennyi ügyfél, illetve vámhivatal tájékoztatásra, valamint a fenti tájékoztató a https://openkkk.nav.gov.hu/default.aspx oldalon is publikálásra kerül.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Okos füzet – lakossági szolgáltatók katalógusa Egerből és környékéről

egerlogo2

 

Okos füzet – lakossági szolgáltatók katalógusa Egerből és környékéről

 

A HKIK és az Eger és Vidéke Ipartestület közös cégkatalógust készít elő, melyben egri- és Eger-környéki szolgáltatók ajánlhatják szolgáltatásaikat. A kiadvány célja, hogy a lakosság egy kiadványban megtalálja a korrekt, megbízható vállalkozókat és szolgáltatókat az autószerelőktől a víz-, gáz-, fűtésszerelőkig.
A katalógus minden egri járásbeli háztartásba eljut, s elektronikusan is elérhető lesz.

DÍJMENTES* MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK A VÁLLALKOZÁSOKNAK!
A megjelenéshez szükséges adatlap IDE KATTINTVA
érhető el, melyet kérjük,
2014. október 31-ig
küldjék meg kitöltve az iposzeger@gmail.com címre.

* a díjmentes felület biztosítása mellett, nagyobb terjedelmű fizetett hirdetések, felhívások megjelentetése is lehetséges– részletek az adatlapon.

Várjuk jelentkezését a HKIK és az Eger és Vidéke Ipartestület elnöksége nevében!

További információ: Tel: 36/429-614/121-es mellék, Mobil: 20/517-9290,

E-mail: mark.becskei@hkik.hu, iposzeger@gmail.com