Szolgáltatásaink

Az ipartestület hamarosan kibővült kínálattal várja kedves tagjait, meglévő szolgáltatásaink továbbra is igénybe vehetők.

  • Vállalkozói, szakmai érdekképviselet
  • Tanácsadás vállalkozás indításához, fejlesztéséhez
  • Adó és biztosítási tanácsadás
  • Pályázatok és közbeszerzések figyelése
Könyvelés

A könyvelés szinte napi szintű tevékenység egy-egy vállalkozás számára, ezért az ipartestület szeretné tagjainak munkáját segíteni azzal , hogy ezt az adminisztrációs feladatot  vállalja. Szívesen fogadjuk, ha erre felhívná figyelmét ismerőseinek, barátainak.

Tanfolyamszervezés

Célunk, hogy minél több tanfolyammal segítsünk a vállalkozóknak szakmai ismeretüket bővíteni, illetve olyan képzéseket és egyéb előadásokkal is szeretnék színesíteni az ipartestület program-/szolgáltatáskínálatát, amely nem kifejezetten szakmai jellegű, hanem az egyéni érdeklődési körnek megfelelő tematikát vagy hobbi tevékenység témakörét meríti ki.

Terembérlés

Az ipartestület belvárosi székházának 2. emeletén igény szerint berendezhető, 70 négyzetméter nagyságú előadóterem bérelhető. Tanfolyamok, képzések és kisebb rendezvények lebonyolítására ideális. Kérjük, jelezzék felénk a bérlés szándékát!

Informatikai szolgáltatásnyújtás

A mai fejlett technika kihasználásával még hatékonyabbá lehet tenni egy vállalkozást. Az elektronikus felület megkönnyíti a bemutatkozást, a reklámtevékenységet, a kommunikációt, valamint a híradást. A közeljövőben szolgáltatásaink közé be fogunk építeni olyan lehetőségeket, mint például: honlap készítése, email-cím létrehozása vagy elektronikus reklámfelület kialakítása. Ez nagyban hozzájárul a vállalkozás legmegfelelőbb gazdasági környezetének kialakításához, a versenyképességének és a piaci részesedésének növeléséhez.