DUÁLIS FELSŐOKTATÁSI FÓRUM 2022

Minden évben megyénkben közel 2000 középiskolás fejezi be tanulmányait, akik közül 1000 fő jelentkezik a felsőoktatásba. A HKIK rendezvénye törekszik arra, hogy a továbbtanulókat tájékoztassa a helyi vállalati-iskolai együttműködésekről, hogy ösztönözze őket arra, hogy felsőfokú tanulmányaik befejezése után is Heves megyei munkahelyen helyezkedjenek el. Az országban felismerve a gyakorlatorientált képzésben rejlő lehetőségeket, több felsőoktatási intézményben indítottak vállalati együttműködéssel duális képzést.A rendezvény programelemei:

· a gyakorlatorientált képzéshez kapcsolódó vállalati partnerek bemutatkozása középiskolásoknak

· felsőoktatási intézmények duális szakjainak bemutatkozása diákoknak, cégeknek

· továbbtanuló diákoknak a duális képzés ismertetése

· tapasztalatok megosztása a duális képzésbe még be nem kapcsolódott vállalkozásoknakA duális fórum a standoknál kiállítás jelleggel, interaktív módon történik.Fórum időpontok:

2022. január 27. 11:00-14:00
Helyszín: HKIK Gyöngyösi Képviselet

Cím: Gyöngyös, Katona József út 6.

2022. február 02. 11:00-14:00
Helyszín: Eszterházy Károly Katolikus Egyetem rendezvényterme

Cím: Eger, Bartók Béla tér 4.Amennyiben az Ön vállalkozása kiállítóként szeretne megjelenni a HKIK felsőfokú duális fórum rendezvényén, részvételi szándékát jelezze a lenti elérhetőségen.További információ és jelentkezés: Kun Krisztina, e-mail: krisztina.kun@hkik.hu, Tel: 30/328-3529 legkésőbb 2022. január 21-ig.Comments are closed.